vrijdag 30 september 2016

Bijna kinderboekenweek

Het is weer bijna tijd voor de kinderboeken week, met als thema "voor altijd jong"


tijdens de lessen van ICT hebben we deze leuke actiefoto gemaakt.
deze foto is gemaakt door mij en mijn klasgenoten.






woensdag 14 september 2016

Wie is nu Meester Timo?

Dag allemaal,
ik gebruik deze eerste blog om mijzelf een beetje voor te stellen.
Mijn naam is Timo Sophie, ik ben 24 jaar oud. op het moment zit ik op de Hoge school Utrecht in Amersfoort waar ik de pabo opleiding aan het doen ben.
voordat ik op deze opleiding kwam heb ik de opleiding onderwijsassistent gedaan op het ROC midden Nederland in Utrecht. hier heb ik 3 jaar over gedaan (wat de standaard is) en heb al veel ervaring in het onderwijs gekregen. daarvoor heb ik ook al een jaartje 2e graads wiskundedocent gestudeerd, maar dat was toch niet helemaal mijn ding (maar dankzij die opleiding wist ik wel dat ik heel graag het onderwijs wilde gaan doen)
maar voordat ik het onderwijs in wilde heb ik eerst wat anders gedaan. namelijk dieren.
ik heb 4 jaar op het groenhorst college gezeten in Barneveld waarbij ik van alles leerde over dierverzorging en er winkelmanagement erbij deed als extra (met als doel een eigen dierenwinkel, helaas niet gelukt)
mijn middelbare school was VMBO-T op 't Hooghelandt college in Amersfoort en daarvoor zat ik op de basisschool de zonnewijzer.

op het moment woon ik op mijzelf alleen (hopelijk snel samen met mijn lieve vriendin)
mijn interesses liggen in films, muziek en videogames. maar mijn allergrootste hobby is nu toch echt Warhammer. dit is een miniatuur hobby waarbij je modellen verzamelt, schildert en daar ook mee spellen speelt (tabletop wargaming). ik ben best wel een nerd (en er trots op) want ik ben echt gek op Science-fiction en fantasy (speel dus warhammer, magic the gathering en ben nog van plan om Dungeons and Dragons te leren)

mijn vaardigheden liggen vooral in het feit dat ik altijd rustig blijf en bereid ben om dingen meerdere dingen opnieuw en anders uit te leggen. ik ben erg te spreken van humor en ben ook wel in voor een geintje, mits de persoon niet te ver gaat.
ik ben erg goed in Engels, Natuur en techniek, scheikunde en rekenen/wiskunde

dit was een korte (nou ja......kort) introductie van wie ik ben